Afișez toate cele 2 rezultate

 • Lumânare de Botez Tradițională cu Accente Rustice

  Lumânare de Botez Tradițională cu Accente Rustice

  120,00 lei

  În ziua sfântului botez, alege această minunată lumânare tradițională, accesorizată cu spice colorate, floarea soarelui și pânză din iută, pentru a aduce lumina divină în momentul binecuvântat al micuțului tău. Cu o înălțime de 35 cm și o circumferință de 20 cm, această lumânare impresionantă va atrage cu siguranță privirile tuturor celor prezenți.

  Caracteristici:

  🕯️ Tip: Lumânare botez tradițională
  🌾 Accesorii: Spice colorate, floarea soarelui, pânză din iută
  📏 Dimensiuni: Înălțime 35 cm, circumferință 20 cm
  💰 Preț: 120 lei
  🛍️ Secțiunea: botez – lumânări

 • Compleu floarea soarelui pentru fetite: tricou, pantaloni și jachetă

  🌻 Compleu Floarea Soarelui pentru Fetite: Tricou, Pantaloni și Jachetă 🌞

  180,00 lei

  Compleul Floarea Soarelui pentru fetițe este un ansamblu modern și vesel, alcătuit din trei piese ce se completează perfect: tricou, pantaloni și jachetă. Tricoul alb, cu un logo strălucitor din pietricele pe piept, adaugă o notă chic și elegantă. Pantalonii din denim, cu talie reglabilă și închidere cu nasture și fermoar, oferă confort și libertate de mișcare. Jacheta cu glugă, decorată cu motive florale de floarea-soarelui pe buzunare, completează ansamblul cu un aer vesel și primăvăratic.

  Compleul Floarea Soarelui este realizat din materiale de calitate și ușoare, fiind perfect pentru zilele răcoroase ale primăverii sau ale toamnei. Disponibil în mărimi de 3-4 ani și 4-5 ani, la prețul de 180 RON, acest set reprezintă alegerea ideală pentru fetițele cochete și energice. Găsești acest produs în secțiunea Bebe Fetiță, Compleu și în secțiunea Fete 4-14, Compleu.

End of content

End of content